Jong en wonen Jong en wonen Jong en wonen

Op vrijdag 15 november organiseren jongeren in samenwerking met Gemeente Goes, SMWO en RWS de gratis informatiemarkt Jong en Wonen. Jij als (toekomstig) huurder of koper kan daar alle informatie krijgen die je nodig hebt over het huren of kopen van een woning. Je bent van harte welkom tussen 16.00 en 19.00 uur in de Grote of Maria Magdalenakerk te Goes.

Vragen
Op de informatiemarkt staan verschillende organisaties waar je jouw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld: huur- en koopwoningen, woonlasten, energiekosten, verzekeringen, hypotheken en samenlevingscontracten. Ook is het mogelijk om jouw ideeën over jouw ideale woonsituatie te delen.  

Gratis inschrijven
Jongeren kunnen zich bij de stand van RWS gratis inschrijven als woningzoekende.

Huurwoning zonder wachttijd
Ben je tussen de 18 en 23 jaar? Ben je ingeschreven bij RWS of ga je je inschrijven tijdens de Informatiemarkt Jong en Wonen? Dan maak je kans op een huurwoning zonder wachttijd. Meld je op vrijdag 15 november aan bij de RWS-stand om kans te maken op een woning op zeer korte termijn.

Maak kans op diverse prijzen!
RWS heeft een enquête opgesteld die over jouw woonsituatie en woonwensen gaat. Door deze enquête in te vullen maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-! Als je na het invullen van de enquête ook naar de stand van RWS komt, maak je ook nog eens kans op een iPad mini. Klik hier voor de enquête. Het invullen duurt ongeveer 5 -10 minuten.

Volg Jong en Wonen ook op Facebook!