Gericht op de tuin Gericht op de tuin Gericht op de tuin Gericht op de tuin

Een goed onderhouden tuin is niet alleen voor uzelf maar ook voor uw buurtbewoners fijn. Heeft u hulp nodig bij het onderhoud van uw tuin? Het Tuinonderhoudsabonnement  (TOA) kunt u daarbij helpen.

Tuinonderhoudabonnement (TOA)
Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van uw tuin, maar niet iedereen gaat hier op dezelfde manier mee om. Het kan zijn dat u geen groene vingers heeft of dat het tuinonderhoud u zwaarder valt dan gedacht.

Voor een vast bedrag per maand wordt het basisonderhoud van uw tuin verzorgd. De Betho zal hiervoor drie keer per jaar bij u langskomen. Per keer werken er twee medewerkers van de Betho circa anderhalf uur aan uw tuin. Werkzaamheden bestaan uit het snoeien of maaien van planten, heggen, bomen en gras. Het opruimen en afvoeren van tuinafval zit ook bij het abonnement inbegrepen. Het afleveren van plantmateriaal e.d. zijn niet in het abonnement opgenomen.

Aanmelden TOA
In de folder ‘uitleg tuinonderhoud’ vindt u meer informatie. Wilt u zich aanmelden voor een Tuinonderhoudsabonnement ? Vul dan het ‘TOA aanvraagformulier’ in.