Klantenpanel

Naast officiële organen voor inspraak hebben we bij RWS partner in wonen ook ons eigen adviesorgaan. Wij horen graag uw mening over vraagstukken waarmee we als woningcorporatie te maken krijgen. Hierbij kunt u denken aan onderwerpen als tuinonderhoud, klachtenafhandeling of het door huurders zelf aanbrengen van veranderingen in de woning. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Uw mening
Het klantenpanel bestaat uit huurders van RWS partner in wonen die zich hiervoor vrijwillig aanmelden. Bij ieder thema vragen we een aantal willekeurige huurders naar hun mening. We sturen u dan digitaal een vragenlijst toe of we nodigen u uit om aan een bijeenkomst deel te nemen. Voor zo’n bijeenkomst verwachten we dat u een avond of middag ongeveer drie uur aanwezig kunt zijn. Voor het invullen van een digitale vragenlijst ontvangt u RWS Voordeelpunten, wanneer u bij een bijeenkomst aanwezig bent ontvangt u een vergoeding voor uw reiskosten, tijd en moeite.

Deelnemen?
Wilt u deelnemen aan het klantenpanel? Dan kunt u zich gratis aanmelden door dit formulier in te vullen. Wij zijn continue op zoek naar meedenkende huurders die ons helpen onze dienstverlening te verbeteren, uw mening is ons wat waard!

Heeft u vragen over het klantenpanel? Neem dan contact op met de heer De Miranda, telefoon (0113) 37 70 77.