Betalingsproblemen

Het kan gebeuren dat u een keer te laat bent met betalen. Wij adviseren u dan om contact op te nemen met onze incassomedewerkers. Samen met u kunnen zij kijken of er een oplossing mogelijk is.

Woont u in:

  • Goese Polder, gemeente Noord-Beveland, 's-Heer Arendskerke, ’s-Heer Hendrikskinderen, Wolphaartsdijk, Oud-Sabbinge, Wilhelminadorp, Schilderswijk Goes, gemeente Kapelle of Kattendijke? Dan kunt u terecht bij mevrouw Wil Rambat via telefoonnummer: (0113) 37 70 64.
  • Goes-West, Goes-Zuid (exclusief Schilderswijk) ,Goes-Centrum, Goes-Oost, Noordhoek, Goese Schans, Mannee of Kloetinge? Neemt u dan contact op met mevrouw Mirjam Fennema via telefoonnummer: (0113) 37 70 61.

 

Onze incassomedewerkers zijn dagelijks bereikbaar van 09.00 -12.00 uur.

Betalingsregeling
Er is een mogelijkheid om een betalingsregeling te treffen. Voorwaarde is dat u de huur en de termijn van de betalingsregeling vóór de 1e van de maand voldoet. Bij het niet nakomen van de betalingsregeling sturen wij direct een laatste aanmaning en is de betalingsregeling vervallen. U krijgt dan 14 dagen de tijd om het volledige bedrag te betalen.

Aanmaning
Indien u niet voor de 1e van de maand de huur betaald dan ontvangt u van ons een laatste aanmaning. U krijgt dan nog de gelegenheid om binnen 14 dagen te betalen.

Incassobureau
Het is verstandig om gehoor te geven aan deze aanmaning. Zo voorkomt u dat wij een incassobureau inschakelen. Het inschakelen van een incassobureau heeft vervelende gevolgen voor u. De kosten hiervan komen namelijk volledig voor uw rekening. Uiteraard zijn onze incassomedewerkers bereid met u mee te denken om te voorkomen dat de vordering uit handen gegeven wordt aan een incassobureau. Neem dus gerust contact met hen op. 

Ontbinden huurcontract
Als er na het inschakelen van het incassobureau nog geen betaling mogelijk is, dan zijn wij helaas genoodzaakt de rechter te vragen om het huurcontract te ontbinden en uw huis te ontruimen. Ook hier zijn veel kosten aan verbonden die volledig voor uw rekening zijn.