Betaalmogelijkheden

Iedere maand betaalt u huur aan RWS partner in wonen. Zorg dat het bedrag vóór de eerste van de komende maand op onze rekening staat. De huur voor bijvoorbeeld de maand april moet dus vóór 1 april door ons ontvangen zijn.

U kunt uw huur op de volgende manier betalen:

1. Doorlopende SEPA-machtiging
De makkelijkste manier om uw huur te betalen, is met doorlopende SEPA-machtiging U geeft ons dan toestemming om op de eerste werkdag van   elke maand uw huur automatisch van uw bankrekening af te schrijven.

Automatisch betalen heeft de volgende voordelen voor u:

  • U bespaart uzelf administratieve werkzaamheden
  • U betaalt altijd op tijd het juiste huurbedrag
  • U kunt de machtiging altijd weer intrekken
  • Als u het niet eens bent met de afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank.

Zorgt u er voor dat er voldoende geld op uw bankrekening staat? Als we het huurbedrag niet kunnen afschrijven ontstaat er alsnog een huurachterstand.

Wilt u gebruik maken van een doorlopende SEPA-machtiging?
Vul dan het aanvraagformulier  ‘Doorlopende SEPA-machtiging’ in. U kunt het formulier downloaden op onze pagina Downloads. Nadat u het formulier volledig ingevuld en ondertekend heeft stuurt u het formulier op naar: RWS, postbus 158, 4460 AD Goes.

Bij beëindiging van uw huurovereenkomst stopt de huurbetaling automatisch. Wanneer u geen gebruik meer wil maken van de machtiging dan kunt u de machtiging altijd weer intrekken. Dat kunt u doen met het aanvraagformulier  ‘Doorlopende SEPA-machtiging’. U kunt het formulier downloaden op onze pagina Downloads. Nadat u het formulier volledig ingevuld en ondertekend heeft stuurt u het formulier naar: RWS, postbus 158, 4460 AD Goes.

Let op: Is uw IBAN gewijzigd? Trek dan eerst uw oude machtiging in en vul daarna opnieuw een machtigingsformulier in voor uw nieuwe IBAN.

2. IBAN-acceptgiro
Wilt u liever zelf de huur overmaken? Dan sturen wij u een IBAN-acceptgiro. U zorgt er dan zelf voor dat het huurbedrag vóór of op de eerste van de maand op onze rekening staat. U ontvangt automatisch elke maand aantal dagen voor het begin van de nieuwe maand een IBAN-acceptgiro van ons.

3. (Periodieke) overboeking
Wilt u liever zelf het huurbedrag overmaken en u heeft geen IBAN-acceptgiro nodig, Dan kunt u uw huur betalen met een (periodieke) overboeking. U kunt zelf een (periodieke) overboeking regelen bij uw bank of via internetbankieren. Uw huur wordt dan elke maand op een vaste datum of de door u aangegeven datum aan ons overgemaakt. Bij een huurprijswijziging, zoals de jaarlijkse huurverhoging, moet u wel zelf het bedrag laten aanpassen. Dit kunt u zelf doen via internetbankieren of kan uw bank voor u doen.  Laat het ons weten als u op deze manier uw huur wilt betalen.

4. Pinbetaling
U kunt uw huur betalen met een pinbetaling op ons kantoor. Bekijk hierovor onze openingstijden.