Huurachterstand

Als u door omstandigheden moeilijkheden heeft om (op tijd) de huur te betalen, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op. Betaalt u de huur niet voor de eerste dag van de maand, dan heeft u een huurachterstand en ontvangt u een herinnering van ons.

Aanmaning
Heeft u de huur na de herinnering nog niet kunnen betalen, dan ontvangt u een aanmaning. Wij geven u nogmaals de gelegenheid om binnen enkele dagen te betalen of om een regeling met ons te treffen. Het is verstandig om gehoor te geven aan deze aanmaning. Zo voorkomt u dat wij een incassobureau moeten inschakelen. Het inschakelen van een incassobureau heeft vervelende gevolgen voor u. De kosten hiervan zijn namelijk voor uw rekening. Als er na het inschakelen van het incassobureau nog geen betaling mogelijk is, dan zijn wij helaas genoodzaakt de rechter te vragen om het huurcontract te ontbinden en uw huis te ontruimen.

Regeling
Onze mensen denken graag met u mee over een oplossing als u problemen heeft met het betalen van uw huur. Lees hier meer over het treffen van een betalingsregeling