Routebeschrijving

Routeplanner via Google Maps

Vanaf Bergen op Zoom
Komend met de auto via de A58 (richting Vlissingen) neemt u de afslag Goes-Zierikzee naar de A256. Neem direct na de afslag de afslag Goes-Zuid. Aan het einde van de afslag gaat u bij de rotonde linksaf richting Goes-Zuid (3e afslag) de Anthony Fokkerstraat in. Na ongeveer 250 meter gaat u bij de volgende rotonde rechtdoor (2e afslag) op de Anthony Fokkerstraat. Ga na ongeveer 1 km. bij de volgende rotonde rechtdoor (2e afslag) de Fruitlaan in. Vervolgens neemt u na ruim 100 meter de 2e afslag links (Stationspark). Na ongeveer 100 meter vindt u aan de rechterzijde het kantoor van RWS partner in wonen. Parkeergelegenheid voor bezoekers bevindt zich aan de voorzijde van het kantoor.
 

Vanaf Vlissingen
Komend met de auto via de A58 (richting Bergen op Zoom) neemt u de afslag Goes-Zierikzee naar de A256. Neem direct na de afslag de afslag Goes-Zuid. Aan het einde van de afslag gaat u bij de rotonde linksaf richting Goes-Zuid (3e afslag) de Anthony Fokkerstraat in. Na ongeveer 250 meter gaat u bij de volgende rotonde rechtdoor (2e afslag) op de Anthony Fokkerstraat. Ga na ongeveer 1 km. bij de volgende rotonde rechtdoor (2e afslag) de Fruitlaan in. Vervolgens neemt u na ruim 100 meter de 2e afslag links (Stationspark). Na ongeveer 100 meter vindt u aan de rechterzijde het kantoor van RWS partner in wonen. Parkeergelegenheid voor bezoekers bevindt zich aan de voorzijde van het kantoor.
 

Vanaf Zierikzee
Komend met de auto via de A256 neemt u de afslag Goes-Zuid. Ga vervolgens aan het eind van de afslag linksaf richting Goes-Zuid. Ga vervolgens na ongeveer 100 meter rechtdoor over de rotonde richting Goes-Zuid (2e afslag) de Anthony Fokkerstraat in. Na ongeveer 250 meter gaat u bij de volgende rotonde rechtdoor (2e afslag) op de Anthony Fokkerstraat. Ga na ongeveer 1 km. bij de volgende rotonde rechtdoor (2e afslag) de Fruitlaan in. Vervolgens neemt u na ruim 100 meter de 2e afslag links (Stationspark). Na ongeveer 100 meter vindt u aan de rechterzijde het kantoor van RWS partner in wonen. Parkeergelegenheid voor bezoekers bevindt zich aan de voorzijde van het kantoor.
 

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer kunt u ons bereiken vanaf NS station Goes (voor reisinfo www.9292ov.nl). Ons kantoor is gelegen op 4 minuten loopafstand van het station. Bij aankomst op het station in Goes verlaat u het perron via de trap naar beneden en ga vervolgens linksaf de tunnel door. Daarna gaat u de trap naar boven en vervolgens links aanhouden. Via het voetpad komt u direct in het Stationspark. Het kantoor van de RWS bevindt zich na ongeveer 150 meter aan de linkerzijde van de straat.